RANGE ROVER'IN 50. YILI

RANGE ROVER'IN 50. YILI

RANGE ROVER'IN 50. YILI: LAND ROVER VE ANTHONY JOSHUA LÜKS SUV'UN ALTIN YIL DÖNÜMÜNÜ BENZERSİZ
BİR KAR GÖSTERİSİ İLE KUTLUYOR.




HAZİRAN 2020

Land Rover, Dünya Ağır Siklet Şampiyonu Anthony Joshua OBE ile İsveç'teki Arjeplog Soğuk Hava Test Tesisi’nde, lüks ve orijinal SUV için 50. yıl kutlamalarına benzersiz bir kar gösterisiyle başladı.



  • Arazide yenilikçi: Range Rover 1970 yılında piyasaya sunulduktan ve SUV sektörüne dünya çapında bir dizi yeni teknolojiyi tanıttıktan sonra bu yıl, 50 yıllık yenilikçi geçmişini kutlayacak.

  • Altın yıl dönümü kutlaması: Kar sanatçısı Simon Beck, Land Rover'ın İsveç'teki soğuk hava test tesisinde 260 metrelik yuvarlak pistin içinde benzersiz bir 'Range Rover'ın 50. Yılı' grafiği yarattı.

  • Dördün gücü: Üst seviye SV serisi ile güçlendirilmiş Range Rover, Ran-ge Rover Sport, Range Rover Velar ve Range Rover Evoque modelleri ra-fine, zarif ve lüks 4x4 ailesinin üyeleri arasında yer alıyor.

  • Yıldızların tercih ettiği kalite: Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Ant-hony Joshua OBE, en yeni Range Rover SV modelleri dörtlüsüyle buz üzerinde sürüş heyecanı yaşadı.

  • Daha fazla bilgi edinin: Bağlantılı, elektrikli ve kişiselleştirilmiş Range Rover serisinin en yeni modelleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın: https://www.landrover.com.tr/vehicles-range-rover


Land Rover, Range Rover’ın altın yıl dönümünü, Kuzey Kutup dairesine yakın Arjeplog İsveç'teki soğuk hava test tesisinde sıfır derecenin altında dev bir sanat eseri oluşturarak kutladı. 260 metre genişliğindeki sanat eseri, tüm Land Rover modellerinin geliştirme sırasında deneme sürüşü yaptığı yuvarlak test pistinin ortasını doldurdu.




Snow


Forest


Mountains




Land Rover'ın Arjeplog tesisi, mühendislerine en yeni modelleri test etme-leri ve değerlendirmeleri için mükemmel koşulları sağlamak amacıyla donmuş bir göl üzerinde çalışma fırsatı sunuyor. Ünlü kar sanatçısı Simon Beck, son çıkan Range Rover SV modellerinden oluşan bir dörtlü eşliğinde, yuvarlak sürüş pistinin iç kısmında toz halinde karla kaplı yüzey boyunca 45.000'den fazla adım atarak 53.092 metrekarelik yıl dönümü logosunu oluşturdu.


2014'ten beri Özel Araç Operasyonlarındaki uzman mühendisler ve usta-lar, lüks SUV'un 50 yıllık tarihindeki en hızlı, en lüks ve en seçkin Range Rover modellerini tasarlamaktan ve üretmekten sorumlu. SV ailesinin yüksek lüks, performans ve kabiliyeti, Range Rover gelişiminin zirvesini temsil ediyor.



Land Rover'ın Arjeplog tesisi


Arjeplog ayrıca, müşterilerin sürüş uzmanlarının titiz talimatları eşliğinde dinamik buz sürüşü heyecanını deneyimlediği Jaguar Land Rover Buz Akademisi'ne de ev sahipliği yapıyor. Dünya ağır siklet boks şampiyonu Anthony Joshua OBE, kutlamaların bir parçası olarak bu zorlu koşulları de-neyimledi ve burada Akademi eğitmenlerinin uzman denetimi altında kış sürüş sanatını öğrendi.

"Haziran'ı gerçekten dört gözle bekliyordum, çünkü Range Rover ailesi, İngiltere'nin en iyi markalarından birinin 50. yıldönümünü kutluyor olacak; ben de dünya şampiyonluklarımı korumaya çalışacağım. 20 Haziran'da Londra'da Kubrat Pulev ile olan maçıma bana özel yeni Range Rover SVAutobiography ile gideceğim. Bu yolculuk için daha iyi bir se-çenek düşünemiyorum. Hiçbir şey Range Rover SVAutobiography’nin konfor ve yetenek kombinasyonuyla boy ölçüşemez. Sanırım bu, 50 yıllık tecrübenin eseri."
ANTHONY JOSHUA OBE
DÜNYA AĞIR SİKLET ŞAMPİYONU

Lüks Range Rover ailesi, 1970 yılında iki kapılı Range Rover'ın piyasaya sunulmasının yıl dönümü olan Haziran ayında 50 yıllık öncü yenilikçiliğini ve eşsiz şıklığını kutlayacak. O zamandan beri Range Rover Sport, Range Rover Evoque ve Range Rover Velar, dünyanın en çok arzu edilen ve en ge-lişmiş SUV modellerine dahil olarak bu dört kişilik aileyi genişletti.


Orijinal Range Rover, kilitleme önleyici fren sistemi, elektronik Çekiş Kont-rolü ve Otomatik Elektronik Havalı Süspansiyonu tanıtan dört çekişli SUV olurken 2012 model Range Rover, büyük SUV'larda alüminyum gövde mi-marisine öncülük etti. 2015 yılında Range Rover, şu an tüm Land Rover modellerinde mevcut olan, yenilikçi All-Terrain Progress Control ile dona-tılmış ilk araç oldu.

Joshua
Joshua
Joshua
Range Rover, 50 yıl içerisinde dünyanın en çok arzu edilen lüks SUV mo-deline dönüştü. Modelin sofistike tasarımı, şıklığı ve kabiliyetinin eşsiz kombinasyonu, tüm dünyadaki müşterilerle duygusal bir bağ oluşturdu.
PROF GERRY MCGOVERN OBE
CHIEF CREATIVE OFFICER

Land Rover SV serisinin yetenekli mühendis ve tasarımcı ekibi, eşsiz uz-manlıklarını Range Rover modelleri ile gösterdi. 260 metre çapındaki kay-gan yuvarlak pist üzerinde daireler çizmeyi öğrenen ve donmuş göle oyul-muş çeşitli buz pistlerinde viraj alan Joshua’ya Arjeplog'da bu seriden dört seçenek sunuldu:


  • Range Rover SVAutobiography - Ailenin uzun aks aralığına sahip zir-vede yer alan modeli, uçak tipi yönetici koltukları, elektrikli arka kapıları ve Plug-in Hybrid Elektrikli Araç (PHEV) güç aktarım sistemi içeren motor seçenekleri ile en şık ve seçkin Range Rover modeli.

  • Range Rover SVAutobiography Dynamic - Standart aks aralığına sahip Range Rover SVAutobiography Dynamic, sürücü odaklı performans, arazi kabiliyeti ve sofistike lüksün cazip bir karışımı için, gelişmiş iç ta-sarım detaylarıyla 56PS Supercharged V8’in temposunu bir araya getiriyor.

  • Range Rover Sport SVR - Bugüne kadar en çok satan SV modeli ve şim-diye kadar üretilen en hızlı ve en dinamik Range Rover serisinin son modeli 575PS Range Rover Sport SVR, 0’dan 100 km/sa hıza 4,5 sani-yede ulaşıyor. Modelin azami hızı ise 283 km/sa.

  • Range Rover Velar SVA Dynamic - 2018 yılının Dünya Otomobil Tasa-rımı, artırılmış konfor ve performans sunmak için yeniden tasarlandı. Sade fakat amaca yönelik bu model, uzun mesafe sürüşleri zahmetsiz hale getiriyor.